CB_BRAND - Ister-Granum

CB_BRAND

www.skhu.eu

Az Ister-Granum Korlátolt Felelősségű Európai Területi Együttműködési Csoportosulás (Ister-Granum EGTC, továbbiakban Ajánlatkérő) kedvezményezettként vesz részt az INTERREG SK-HU Program keretében megvalósuló CB_Brand (Cross-border brand building) című, SKHU/1802/3.1/049 azonosítószámú projektben. A projekt keretében egy regionális védjegy kerül regisztrálásra Szlovákiában és Magyarországon, annak érdekében, hogy biztosítsák a helyi termékek magas színvonalát, valamint népszerűsítsék a fogyasztók körében a termékeket, így erősítve meg a helyi termelők piaci pozícióját. Az Ister-Granum helyi termék védjegy bejegyeztetésre kerül, piaci bevezetése elindul. 

Adatbázis épül, amelyben a helyi épített, és természeti örökség mellett összegyűjtésre kerülnek a régió helyi termelői, szolgáltatói. Mobiltelefonra is optimalizált gasztro-, turisztikai portál, mobilalkalmazás is készül.

Emellett a védjegyrendszer kialakítása, és a helyi termelők bevonása céljából tanulmányút kerül megszervezésre egy olyan régióba, ahol már jól működő védjegyrendszer jó gyakorlatait lehet megismerni.

A projekt támogatása: 146 412,50 EURO

A projekt neve: Határon átnyúló márkaépítés

A projekt száma: SKHU/1802/3.1/049

A Projekt megvalósításának kezdete: 2021.04.01.

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2022. 12. 31.


Ister-Granum védjegy: https://istergranum.eu/vedjegy/

Meghívók a védjegy bemutató, népszerűsítő workshopra:

Kesztölc

Búcs

Búcs SK

További információt a projekttel kapcsolatban az alábbi elérhetőségen kérhet: egtc@istergranum.eu

A projekt az Európai Unió támogatásával,

az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

www.skhu.eu